Video: Golfpaspoort - item over Veiligheid
Video: Golfpaspoort - item over Veiligheid
02 augustus 2016 

Video: Golfpaspoort - item over Veiligheid

SERIE GOLFVIDEO’S

Ik heb een mooie serie uitleg video’s gemaakt voor de NVG. De Nederlandse Vereninging van Golf Accomodaties. Een mondvol kan je wel zeggen. Het is een overkoepelende organisatie die veel golfzaken regelt voor de golfbranche. De golfsport is heel populair, maar golf is niet makkelijk en vooral ook niet goedkoep. Zeker in deze tijden. Vroeger was het normaal om dag te besteden aan 18 holes op de golfbaan. Maar die tijden zijn wel voorbij. Althans  voor de nieuwe doelgroep jonge dertigers niet veel tijd hebben of willen besteden.

 

NIEUWE AANPAK

Deze serie was om een nieuw aanpak te introduceren om golf  makkelijker en vooral toegankelijker te maken. Door middel het nieuwe golfpaspoort in plaats van het oude golfvaardigheids bewijs (waar je flink voor moest leren, maanden oefenen én een examen moest doen, wat uiteraard iedereen behoorlijk eng en niet al te leuk vond)  en met behulp van een Buddy kan de nieuwe golfer al snel al spelend leren golfen.  En – niet onbelangrijk – vooral leren golfen op de golfbaan en niet alleen op de drivingrange zoals dat nu het geval is. In de oude situatie moest  je eerst een golflicentie halen om überhaupt op de officieële baan te mogen spelen.

 

ONLINE LEREN

Deze video is het begin van een serie video om de vele aspecten van golf via online mogelijkheden uit te leggen en te leren.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen