Met video maak je geweldige, blijvende indruk op je klanten en trek je gratis bezoekers aan via You Yube en Google.
Doe jij er al iets mee?

Gratis e-Book. "De Kijk Revolutie"

Ontdek waarom je ook video moet gaan gebruiken. Dit inspirerende boek bevat veel tips en broodnodige video informatie

Dit e-book helpt met de volgende vragen:

  • Wat is nieuw in de wereld van video?
  • Welke mogelijkheden zijn er met video?
  • Hoe begin ik met video?
  • Wat is een goede camera of heb ik die al?
  • Welke spullen heb ik nodig?
  • Waarom gebruiken marketing guru's video?
  • Waarom is video de toekomst?

Direct toegang

Ik hou van film, video en monteren. Toen ik monteren ontdekte was ik helemaal verkocht. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik een cool en passende muziektrack onder een video zet of als ik een mooie titel maak. Maar video maken maken is vooral best overweldigend. Er komt veel kijken namelijk bij het maken van een video. Vooral de techniek.

We leven een wereld waarin alles mogelijk is. De software en hardware. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Zelfs ik die dagelijks talloze nieuwbrieven leest over film en video verbaas me daar nog over. Het is fantastisch dat het allemaal kan en mogelijk is, maar je moet het ook allemaal maar gaan doen. Er is veel te leren en ik gun het iedereen om hier van te gaan proeven. Vandaar dit eBook.

PS.

Vergeet niet de mogelijkheden die ik je kan bieden na het lezen van het eBook. Dat geeft wat rust bij alle plannen misschien.


DIT EBOOK LEZEN IS JE EERSTE STAP NAAR (PROFESSIONELE) VIDEO!

Video is onmisbaar in onze huidige wereld. En video wordt alleen maar meer. Heel veel meer. Volgens onderzoek van Cisco zal in 2017 het internet data voor meer dan 69% uit video bestaan. Reden genoeg dus om met video te beginnen.

Makkelijker kan het tegenwoordig niet meer, want in je telefoon zit al een camera. Daarom is het een erg goede optie om mee te beginnen.

Ik (Ray Koning) ben 15 jaar werkzaam in de media. Ik ben 7 jaar video-editor bij tv-bedrijven zoals Ivo Niehe Producties en René Stokvis Producties.

Daarnaast ben ik al jaren media-manager voor productie huizen zoals Palmplus en Eyeworks. Hierin ben ik de spil tussen de techniek en redactie, regisseurs en editors.

Als media manager ben ik verantwoordelijk voor honderden terabytes aan opname en videomateriaal. Inmiddels heb ik ook 6 jaar mijn eigen mediabedrijf.

Ik ben altijd een zeer betrokken persoon en wil graag mensen andere ondernemers helpen met het maken van hun eigen mooie video's.Groet, Ray Koning

Ik ben overtuigd!

Download eBook "de Kijk Revolutie"