Mijn missie: Online ondernemers toegang bieden tot mooie video's

"Ik vind het leuk om onderscheidende video's te maken. Video met dat extra beetje gevoel"

Mediaranger wil graag de site zijn voor ondernemers die met video aan de slag willen. Dit doe ik enerzijds door veel tips en technieken te bieden via mijn gratis ebooks, blogs, videos, trainingen en workshops. Daarnaast bied ik ook natuurlijk de faciliteiten om ondernemers te ondersteunen op de diverse video vlakken die voor ondernemers lastig, kostbaar zijn of gewoon veel tijd kosten. Door middel van mijn support programma De VideoBalie kan ik ondernemers naar wens snel maar vooral goed helpen aan betaalbare, professionele en vooral ook mooie videos.

Mediaranger: video expert op alle vlakken

Ray Koning

Contact en support

Check mijn profiel!

Ray Koning

Cameraman

Check mijn profiel!

Ray Koning

Video Editor

Check mijn profiel!

Ray Koning

Grafisch Designer

Check mijn profiel!

Ben jij onze nieuwe..

Stagiair?

Bekijk hier de vacature

Of kom je werken als..

open sollicitatie

Check mijn profiel!

Diensten en oplossingen

De snelle montage oplossing

Lees voor meer informatie

Even gratis bellen met mij

Maak een afspraak

Alle video ondersteuning mogelijkheden

Bekijk de mogelijkheden

Mooie testimonials van mijn klanten

"Zoek je iemand die goed advies kan geven over zowel de omgang met je data, het opnemen van video als het ook super professioneel kan editen, dan is Ray Koning de goede man! Hij is van alle markten thuis. Heeft ruime ervaring als editor en als mediamanager (het beheer van je data). En zorgt voor kwaliteit van uw beeldmateriaal"

"Een bedrijf waar je op kan bouwen met afspraken maken, zorgvuldig en kwaliteit levert. Het neemt je werk uit handen. Het is een investering, maar de moeite waard. Je filmpjes zijn onderscheidend van anderen door de kwaliteit"

"Wil je echt impact hebben met jouw beeldmateriaal, laat ray Koning het verbeteren. hij werkt snel en heel profesioneel"

"Ik heb veel complimenten gehad op de video, ook op de begintune"

"Ray heeft goed aangevoeld welke sfeer ik als kunstenaar wilde neerzetten. De spanningsopbouw is erg goed. Hij werkt nauwkeurig en let op details. Met een mooi, sfeervol resultaat"