Slowmotion video door Mediaranger
Video Aspect Ratio: 4:1

Slowmotion video

Aanbiedingen

Slowmotion video's. Ik vind ze fantastisch....

Het is nog steeds mogelijk om een leuke en vooral zeer leerzame video te laten maken in slowmotion. Vooral voor golf erg interessant. Je kan dan erg goed zien hoe je golfswing is en wat er anders zou moeten. Golfpro's doen dit soms ook, maar laten dit dan zien tijdens de les op een klein scherm.  De video's die ik maak zijn te bekijken thuis en vooral voor de heb.


Slowmotion video heeft iets tijdloos. Letterlijk want de tijd loopt even wat trager voor je gevoel. Maar wat ik vooral ook mooi vind aan slowmotion video is dat je beter gaat kijken naar de mooiheid in de simpele dingen. Apart genoeg is bijna alles mooi in slowmotion van geweren die vuren tot aan balonnen die knallen. 

Ik ben nog gekker op slowmotion video

Als video-editor was mijn 'ding' altijd het gebruik van slowmotion video. Het was in die tijd een trucje omdat je nog niet echt slowmotion kan opnemen. Dus ik deed dat in de montage. Ik was echt een kunstenaar met het maken van leuke montages met behulp van deze slowmotion beelden. Tegenwoordig zijn sommige van onze smartphones als geschikt om echt slowmotion materiaal te filmen.  Leukste is om hier ook daadwerkelijk een montage van te maken.