Golfpro introducties door Mediaranger
Video Aspect Ratio: 4:1

Golfpro video introducties

Aanbiedingen

Video Introducties. Ze zijn super handig. Ik vind het nog steeds erg leuk om dit soort video's te maken. 

Bijvoorbeeld van een golfpro. Wil je lessen nemen op een golfschool dan is het zien van een korte video erg fijn. Het geeft een veel betere indruk (dan de gemiddelde foto die je normaal te zien krijgt) van de golfpro waar je de komende weken of maanden mee gaat samenwerken.


Apart genoeg weten we alles van elkaar via social media, maar als je lessen neemt in welke branche dan ook heb je eigenlijk geen idee met wie je te maken krijgt. Een video introductie is fantastisch hiervoor. Deze introducties zijn vooral visueel. De nieuwere introducties kunnen ook verweven worden met leuk verhaal of quote. Dit voor een nog meer persoonlijke video.

Ik ben gek op sfeerimpressies en introducties

Persoonlijk hou ik het meest van het maken van sfeerimpressies. Vooral mooie beelden op mooie muziek om je een gevoel te geven van lokatie of persoon. Even de tijd nemen  om iets op je te laten inwerken. In deze tijd gebeurt het weinig.  Heb je een golfbaan,  golfschool of ben je zelfstandig golfpro en wil je graag een video introductie hebben en gebruiken op je website neem vooral contact met mij op.