“Wil jij weten hoe je met vertrouwen betere videos kan maken, vlot gemaakt kunnen worden en die er professioneel uitzien?”


The word on the street is: Video is hot, video is populair, video is bijna onmisbaar in ons leven.

De online videodiensten schieten als wolkenkrabbers in de lucht. De programma’s van tv of online video willen we niet meer laten bepalen door de omroepen. We willen het op ons eigen moment kunnen doen. Je kinderen kijken de hele dag naar vlog video’s van Enzo Knol … Als er een nieuwe iPhone uitkomt zie je al weken van te voren video’s op het internet met videobeelden die iemand stiekem gemaakt heeft in de fabriek. Er zijn miljoenen uitpakvideo’s op You Tube. Snappchat is één van de meest populaire videoapps op onze smartphones en Twitter kopieert de Meerkat app en maakt Periscope. Een app om zelf ook live video aan gebruikers en kijkers te laten zien. Niet voor niks wil Twitter dit ook aanbieden op hun platform.

mmm….BLIJKBAAR WILLEN WE GRAAG NAAR VIDEO’S KIJKEN!

“Net als een stuk papier heeft video ook vele toepassingen. Je kan het niet zo gek verzinnen of je kan er een video van maken.”

 • instructie video
 • uitleg video
 • evenement video
 • testimonial video
 • documentaire
 • cv video
 • sfeerimpressie video
 • vodcast
 • infomercial
 • luchtvideografie
 • uitpakvideo
 • enz…

“Video wordt het helemaal… Of nee, is het helemaal al!”

Ik geloof ook dat video de toekomst is. En het nu al is. We willen ermee leren, vermaakt worden, verrast worden, geïnformeerd worden. Allemaal door middel van video. Tegelijkertijd leven we in een drukke en hectische wereld. Want we hebben haast! We willen en moeten heel veel doen op een dag.

Onlangs is door een onderzoek van Microsoft in Canada bekend gemaakt dat wij nu een aandachtspanne hebben van 8 seconden. De goudvis heeft 9 seconden. Blijkbaar kan een goudvis zijn aandacht beter erbij houden dan wij nu… Positieve kant hiervan. Nog meer redenen om video te gaan maken. Video is namelijk perfect hiervoor.

“Video voor ondernemers die online (willen) werken en diensten verkopen op dit moment ook eigenlijk een must. Op zijn minst is het slim om nu in te stappen in de wereld van VIDEO.”

 • Video kan je enorm helpen om jezelf te profileren boven andere ondernemers! Andere ondernemers doen dit dit namelijk niet
 • Hun website wordt niet optimaal benut en is nog steeds dat uithangbord
 • Je kan met video’s direct jouw expertise uitdragen en overdragen! Je creëert een persoonlijk contact met klanten. Je kan uitleggen wat je weet en hoe je hen kan helpen
 • Video heeft een groot bereik
 • Met video kan je alle kanten op! Het is veelzijdig inzetbaar.Je kan over alles een video maken. Je kan het zo gek niet bedenken
 • Video kijkt lekker weg! Video kijken is makkelijk namelijk
 • We inmiddels gewend aan binge-watching door diensten als Netflix en Amazon. Als mensen meer willen zien kijken ze gewoon meer van jouw video’s
 • Websites met video scoren 52x beter in de zoekmachines
 • Video betekent snel en duidelijk (product)informatie overbrengen op jouw potentiële klanten
 • Marketing guru’s als Eelco de Boer zweren al jaren bij gebruik van video voor hun marketing en promotie. Zij gebruiken video’s voor hun nieuw producten en webinars
 • Een boodschap met video wordt 6x beter onthouden dan met tekst
 • Berichten met video worden 12x meer gedeeld op social media

Allemaal video!!

Video is dus een enorm nuttig en eigenlijk onmisbare tool om te gebruiken voor en op je website.

“Met video maken komt best wat bij kijken. Het is gelukkig de laatste jaren heel toegankelijk en betaalbaar geworden.”

Maar het kan beter en makkelijker…

Ik heb 17 jaar geleden mijn eerste stappen gezet in de media toen ik begon bij TV-West. Ik weet nog precies wanneer ik mijn eerste echte videomontage moest maken. Ik zweette peentjes…Ik had wekenlang geoefend maar nu was het tijd voor de real thing. Een montage maken met een regisseur naast me. En de extra stress en spanning omdat dit een live nieuwsuitzending was… tv maken is altijd spannend…Ik heb in de jaren daarna veel tv werk gedaan. Ben 7 jaar video-editor geweest en programma’s gemonteerd zoals Eigen Huis en Tuin, Trendies, Chirurgenwerk, TvShow. Daarna media-manager geworden voor grote post-productie huizen of tv-productie bedrijven.

Zeven jaar geleden ben ik weer creatief filmmaker geworden met mijn mediabedrijf.

Ik weet inmiddels wel wat er bij iemand omgaat als ze zich gaan verdiepen in video. Een goede video video maken is niet altijd even makkelijk. Video is best overweldigend, want er komt zoveel bij kijken. Van filmtechnieken, presenteren (ook best spannend), gear, camerakeuzes, montage, keuzes in software tot aan weten wat de bestandsformaten zijn voor de video.

Video maken is gevoel, emotie, inspirerend en in één woord fantastisch. Het heeft zoveel aspecten dat dat ook juist de charme is. Maar juist omdat je zoveel wil doen en leren betekend niet dat je dit ook allemaal moet willen doen.

“Wat zou het voor jou betekenen als je zonder stress en onzekerheden mooie, nuttige en professionele video’s kan maken?”

Ik kan je helpen om vertrouwen te krijgen in het maken van video’s. Met mij ga je leren hoe je moet filmen en waar je allemaal rekening mee moet houden. Ik leer je de basics van filmtechnieken, camera keuze en hulpmiddelen door middel van mijn website en e-Books. *

Waar ik jou specifiek in zal ondersteunen in het maken van de montages van de jou opgenomen videos. Het monteren is vaak een erg tijds intensieve bezigheid en vraag – zeker met sommige software – best lang om volledig te beheersen. Gedoe met nieuwe software en techniek is zo dan ook verleden tijd.

Ik voeg vooral de professionele touch aan jou video’s zo dat deze zo goed mogelijk online komen te staan. Ik zal je daarnaast ook adviseren, steunen en vooral ook motiveren. En ik heb altijd heel veel plannen en ideeën die ik met je wil delen voor jouw leuke projecten en toekomstige video’s.

(* in de nabije toekomst komen we ook met filmcursussen. Binnenkort hebben we al workshops ook)

“Het grote verschil met mooie video is vooral de montage en afwerking van de video!”

Als je film ziet in de basis en ruwe toestand dan weet je niet wat je ziet. Het is vaak helemaal niet mooi en alle andere zaken zoals audio, effecten, visuals en muziek zijn nog niet toegevoegd. Het heeft natuurlijk potentie en de inhoud, maar het is nog kaal en emotieloos.

In film zijn het ook vaak de editors die de film maken en niet de regisseur. Hij heeft het gefilmd, overzicht en grote lijnen maar de montage komt van de video/film editor.

Ik wil voor jou ook die functie vervullen. Ik wil jou editor zijn en jouw film maken zoals jij bedacht hebt.

IS DE VIDEOBALIE ONDERSTEUNING IETS VOOR MIJ?

BEANTWOORD DE VOLGENDE VRAGEN:

 1. wil je video’s gaan maken
 2. krijg je nu stress van het idee om video te maken
 3. vind je het oké om hulp te krijgen of te aanvaarden
 4. durf je uit je comfort zone te komen?
 5. kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met Ja hebt beantwoord sta je open voor verandering. Dan is de VideoBalie iets voor jou!

Dit zijn de zaken waarmee ik je kan helpen:

Weg met onzekerheden

Vraag en antwoord gesprekken met mij

Weet je gewoon niet waar je moet beginnen of loop je al meteen tegen bepaalde problemen aan. Dan is het mogelijk om 2 of meer persoonlijke gesprekken te hebben met mij. Ik kan je in korte tijd helpen de knelpunten weg te nemen. En kan je weer verder met jouw video’s en opnames.

Geen tijd verliezen en zelf lekker kunnen doorwerken

Hoe lekker is het als je kan delegeren en verder kan met je andere werk en projecten. Dat kan. Je geeft je ruwe videomateriaal aan mij en ik doe de rest.

Wil je naamsherkenbaarheid creeëren met jouw video’s?

Ik kan ook naamtitels plaatsen en logo verwerken in deze video (Graphics Pakket) zodat deze gezien worden door kijkers en klanten. Deze herkenning geeft vertrouwen bij jouw klanten.

screenshot 1 screenshot 2

screenshot 3 screenshot 4

Wil je een technisch goede en mooie video?

Videos worden gemonteerd in professionele montage software. Met gebruik van jouw gemaakte videomateriaal zal ik een montage maken. Het is belangrijk dat ook alle technische zaken aan een video kloppen. Is de audio goed te verstaan? Zit er een gekke echo die afleid? Dit zijn zaken die ik zal oplossen.

Wil je de video meteen kunnen uploaden?

Ik lever de video’s aan in een You Tube of Vimeo ready bestandsformaat die direct te uploaden zijn op deze videoplatforms. Of ander platform wat je wil gebruiken.

Wil je hulp van en met anderen?

Toegang tot de Facebook community

Ik heb een Facebook pagina waar je ook vragen kan stellen aan anderen of mij.


“Wat zijn de voordelen van de videobalie?”

 • Jouw videomateriaal wordt een complete video. Klaar voor het web
 • Software stress en keuzes worden je bespaard
 • Zorgen over de techniek neem ik van je over
 • Enthousiaste reacties van jouw kijkers zal je meer video’s willen maken of hebben
 • Gebruik van graphics zoals buiktitels en plaatsing van logo in de video*
 • Leer trucs en methoden die je nodig hebt om een goede video te maken
 • Tips en advies over al gemaakte video’s
 • Leuke challenges waarin ik je uitdaag om inspirerende video’s te maken
 • 2x per jaar kans op leuke gear die je kan gebruiken voor je video
 • Volg het 6 stappenplan om snel jouw video te gaan realiseren
 • En vooral. Bespaar veel tijd!

* afhankelijk van keuze die gemaakt wordt. bijvoorbeeld het Graphics pakket

“Dus… wat zijn jouw behoeften en wensen voor video? En wat kan ik daarin voor jou betekenen?”

Met de 3 mogelijkheden (+1) kan ik denk ik iedereen helpen met verschillende wensen en behoeften. Van alles zelf doen tot bij wijze van onderuitzakken en iets moois laten maken.

VideoBalie – Zelf Doen Pakket

Denk je veel zelf te kunnen doen en ben je handig met alles, inclusief montagesoftware dan is het Zelf Doen Pakket misschien voldoende. Je kan leuke tips en advies krijgen op het moment dat je vastloopt.

 • Ondersteuning via chat
 • Geldig tot einde van het jaar
 • Webinar Vraag & Antwoord (vragen inzenden 1 keer per maand)

€ 99,-

VideoBalie – Graphics Pakket

Het Graphics Pakket is de uitblinker. Je krijgt ondersteuning & advies en je vind het ook fijn om de montage door mij te laten doen. Dit omdat je geen tijd hebt of omdat je een pro-video zeker kan waarderen. Je krijgt 2 complete en professioneel uitziende video’s met dit pakket. Alle ingredienten voor een mooie en complete video zijn nu aanwezig.

 • Ondersteuning via chat
 • 3 persoonlijke gesprekken via Skype
 • Montage van 2 video’s (van eigen video opnames)
 • Aanpassen van 2 video’s (totaal max 2)
 • Toevoegen van buiktitel (naamtitel)
 • Keuze uit 3 looks
 • Plaatsing van logo aan begin of eind van de video
 • Om helemaal af te maken is plaatsing muziek ook mogelijk. (Muziekrechten zijn ongeveer 45euro)
 • Technische verbeteringen
 • Tips en advies over zelfgemaakte video’s
 • 10% Korting op video artikelen. Bijv ons iPhone Pakket

€ 495,-

VideoBalie Montage Pakket

Het Montage Pakket bied ondersteuning op diverse niveau’s. Je kan al lekker aan de slag na de gesprekken, maar je vind het wel fijn om de montage door mij te laten te laten doen. Dit om een professionele en kwalitatief goede video’s te hebben zonder de extra’s.

 • Ondersteuning via chat
 • 2x persoonlijk gesprek via skype
 • montage van 2 video’s (van eigen gemaakte opnames)
 • technische verbeteringen van het materiaal
 • tips en advies over al gemaakte video’s

€ 299,-

Niet goed? Geld terug garantie!

Bij het maken van video is er altijd de mogelijkheid om het resultaat te bekijken en aanpassingen te maken. Dit kunnen we uiteraard niet onbeperkt doen. De ervaring leert dat iedereen al blij en tevreden is bij de eerste viewing.

Uiteraard geef ik een niet goed geld terug garantie. Ik sta achter mijn werk en mijn passie.

VIDEOBALIE – FULL SUPPORT

Er is een nog extra optie mogelijk. Dit is de VIDEOBALIE FULL SUPPORT optie. Heb je specifieke video nodig of bijvoorbeeld een complete leeromgeving dan is de Full Support een geschikte optie. Full Support geeft maximale ondersteuning. Je hoeft eigenlijk niks meer te doen. Ik neem alles van je over. Planning, apparatuur, opnames, montage. Deze worden allemaal geregeld door mij. En uiteraard samen met jou.

VIDEOBALIE – FULL SUPPORT begint vanaf 1250 euro. Maar aangezien dit allemaal op maat is zullen we in overleg kijken wat er nodig en wat de wensen zijn.

“Lees hier ervaringen van gebruikers”

“Het neemt je werk uit handen. Het is een investering, maar de moeite waard. Je films zijn onderscheidend van anderen door de kwaliteit. Mediarangeris een bedrijf waar je op kan bouwen met afspraken maken, zorgvuldig is en kwaliteit levert.”

Saskia Klaayssen – Anahata Coaching

“Zoek je iemand die goed advies kan geven over zowel de omgang met je data, het opnemen van video als het ook super professioneel kan editen, dan is Ray Koning de goede man! Hij is van alle markten thuis. Heeft ruime ervaring als editor (oa Eigen Huis en Tuin, Trendies, TVshow) en als mediamanager (het beheer van je data) bij Eyeworks, René Stokvis Producties. En zorgt voor kwaliteit van uw beeldmateriaal.”

Rebekka van Hees – DBR

“Ray heeft goed aangevoeld welke sfeer ik als kunstenaar wilde neerzetten. Hij werkt nauwkeurig en let op details. Met een mooi en sfeervol resultaat.”

Steyn Frayman

“Dit is ook voor jou bereikbaar! Deze pakketten zijn nu betaalbaar omdat we nu een nieuwe website hebben.”

Montages zijn vaak intensief en kosten veel tijd en als je niet technisch bent is dit zeker een oplossing.

Snel resultaat

Door middel van deze op maat gemaakte oplossingen kan je in korte tijd een mooie video op jouw website hebben.

Montage gaat door terwijl jij iets anders doet

Je hebt tijd voor andere leuke dingen van het leven. Een lekker wandeling bijvoorbeeld

Het levert tijd op. Je kan je focussen op andere zaken

Je kan je richten op andere zaken of een andere video al weer opnemen. Zo kan je effectiever je video’s tot stand laten komen.

Precies de juiste mogelijkheden

Ik ben al in genoeg valkuilen gevallen en heb inmiddels zoveel problemen gezien dat ik je deze kan besparen. Zo weet je dit je daar niet niet onzeker van hoeft te worden.

Makkelijk

Je hoeft niet tegen de techniek op te zien. Alle problemen zijn (grotendeels) voor mij ?

Professioneel

De afwerking is essentieel voor video. Je wil geen storende factoren in je video hebben die afleiden van de boodschap. Geluid moet duidelijk zijn en goed afgemixt. Dit soort zaken worden allemaal gedaan voor je. Ik maak gebruik van vaak dure en ingewikkelde (audio)plugins.

Klaar voor de toekomst

Je bent aan de slag met een modern medium wat de toekomst heeft en eigenlijk al de toekomst is. Nieuwe ontwikkelingen op video gebied zijn er nu regelmatig. Benut deze nu ook!

Niet alleen

Je staat er niet alleen voor. Ik ben er om je te helpen met kennis en vooral ook veel betrokkenheid. Dat is wie ik ben…en waar ik voor sta.

“DE VIDEOBALIE IS ERVOOR JOU!!”

Met alleen je website red je het niet. Aanwezig zijn op het internet is key. En video is het middel om duidelijk en herkenbaar aanwezig te zijn.

Bekijk onderstaande mogelijkheden en maak de keuze de bij je past:

Advies Pakket

 • Chat
 • Tot eind van jaar
 • Webinar Q&A

€ 99,-

Graphics Pakket

 • 2x video montage
 • 3x Q&A
 • Technische correctie
 • Plaatsing naamtitels
 • Logo plaatsing
 • Challenge deelname
 • Advies over eigen video’s
 • Korting op video gear

€ 495,-

Montage Pakket

 • 2x video montage
 • 2x Q&A
 • Technische correctie
 • Challenge deelname
 • Advies over eigen video’s

€ 299,-

Ik help je graag met jouw plannen in deze grote videowereld.

Schroom niet om contact op te nemen!

Vriendelijke groet,

Videobalie is een simpele manier om toegang te krijgen tot mooie video. Ben je nog aan het leren of wil je inmiddels wat meer met video doen. Het is allemaal mogelijk. Doe het Stappenplan en begin.

P.S. Kies voor een video met uitstraling en professionaliteit

.P.P.S. Gun jezelf het gemak en laat video voor je maken

P.P.P.S Wil je veel video’s hebben of maken dan is de VideoBalie een no-brainer. De tijd die het kost om dit allemaal te maken kan je ook besteden aan andere zaken.

VideoBalie is een onmisbare tool in jouw zak om zelf creatieve, mooie en professionele video te kunnen filmen en laten monteren. Bespaar frustratie over techniek en benut de kennis van mij om eindelijk video te gaan gebruiken op jouw webiste. Daar gaat het uiteindelijk om. Dat het resultaat er is. De plannen zijn leuk maar ik help je om deze te gaan realiseren.